top of page

It's X-mas time!

Kerst komt eraan en we worden omringd door de meest prachtige kerstversieringen, kerstliedjes op de radio, de sfeervol verlichte winkelstratjes en ook de lampjes in het raam van elk huis zorgen voor een glimlach op ieders gezicht! De stemming is er! De outfit voor de kerst is bij iedereen ook al uitgezocht en wacht in de kast tot de tijd rijp is. Maar... een prachtig kledingstuk alleen - is natuurlijk niet genoeg! Wij willen dit jaar echt spetteren!

En daarom, speciaal voor jullie, vroeg ik een top-professional in de wereld van visagie Anouk van Emmerik, om ons advies te geven en de geheime trukjes heel stiekem te verklappen, zodat we zelf straks onze ideale trendy X-mas look in een handomdraai kunnen creeëren! Benieuwd? Ik ook! Ik ging zelf uiteraard ook op onderzoek uit en heb hieronder mijn favoriete trends op een rijtje gezet: The GOLD, The NUDE & The BOLD

GOLD

Goud is een grote persoonlijke favoriet voor deze feestgaden. De warme gloed gecombineerd met koele metaal-look geeft behalve een prachtige eenheid ook een tegenstelling waarin veel wendingen mogelijk zijn. Gebruik het zowel in blush, als oogschaduw of heel geraffineerd op de nagels. Pas het aan je stijl en persoonlijkheid aan - de hoeveelheid glitter met de feestdagen kent geen grenzen, maar een subtiel accent is ook goud waard!

Tip Anouk: Wat ook heel leuk is om te doen is het gouden accent die je aanbrengt op de ogen, om deze terug te laten komen op de lip. Je kunt dit doen door op je oogschaduw/glanspoeder met je vinger op de bolling van de lip te deppen.

En... zelfs voor de mannen blijkt deze trend door te werken! Heren, wie durft?

NUDE

Nude was, is en blijft voorlopig de koploper onder de make-up trends. Nude - is de natuurlijke look waarbij het gezicht er prachtig naturel uitziet en totaal niet opgemaakt lijkt. Maar! Niets is minder waar - om de ultieme NUDE-look te maken kost het heel wat secuur werk. Hierbij ga je voornamelijk aan het werk met toners, foundations en poeders om je gezicht prachtige contouren aan te geven. Highlighters en donkere tonen, mits juist aangebracht, zorgen voor een prachtig stralende huid. Nude look is perfect te combineren met goudaccenten zodat we de twee trends iets meer bij elkaar brengen. Maar kan ook als een uitstekende basis dienen voor de meer uitbundige make-up. Het zal de perfecte ondertoon bieden voor bijvoorbeeld wat zwaarder aangezette smokey eyes of de mooie matte donkerrode lippen.

Tip Anouk: Breng eens een highlight aan op de jukbeenderen met een simpele vaseline. Dit doe je door met een klein beetje vaseline op je vinger te doen en deze op de jukbeenderen te deppen. Let op wel deppen, anders kun je de foundation wegvegen. En als we dan toch nog een beetje op onze vingers hebben, doe een klein beetje op je cupido-boog van de lip. (het boogje van je lip precies onder de neus) Hiermee vergroot je optisch je lip ;-)

BOLD

Kerst en rood gaan eeuwenlang hand in hand. Het is dan ook voor de hand liggend dat de kleur rood zo vaak te zien is zowel in kleding als in de aankleding van elk winters tafereel. Het is ook een prachtig mooi vel kleurensamble voor de vaak wat grijse en donkere winterdagen. En de make-up? Ja, natuurlijk! De lippen mogen ook goed rood deze feestdagen. Een prachtige nieuwe wending is het gebruik van de mooie matte lippenstift in plaats van de glanzende lipgloss die we meer in de 'nude'-look kunnen zien. En dan de ogen. Naturel met een fijn lijntje die zeer elegant je oogopslag accentueert? Of ga je all the way met de prachtige smokey eyes? Deze kan zowel heel subtiel (gecombineerd met de fellere lippen) als heel donker en opvallend voor als de lippen 'nude' zijn.

Tip Anouk: Maak een ombre-lip door een donkere kleur aan de zijkanten van je lip te plaatsen en laat deze naar binnen toe overlopen in een iets lichtere kleur. Naast de matte lippenstift is ook de matte nagellak een regelrechte eyecather om je look af te maken. Pas de kleur van je nagel aan op je lippenstift en matteer hem met een matte top-coat!

Het mooie van al deze drie looks is dat ze zo goed in elkaar overopen. Mix en match zijn hier dan ook meer dan op hun plaats!

Leef je uit, geniet van je schoonheid en twinkel als de mooiste ster tijdens deze feestdagen! Wil je meer werk zien van Anouk - kijk op haar site: www.noukstyle.nl/

Veel liefs, Marina

PS: Heb je een van deze looks uitgeprobeerd? Vergeet dan niet een foto hier te plaatsen of naar ons te sturen! Wij zijn met heel het team superbenieuwd!

Maak jij al deel uit van onze VIP-club? Schrijf je in en mis nooit meer een update! Wij beloven veel adembenemende award-winnende foto's, tips & tricks in mode en beauty en geweldige acties voor foto-shoots! http://bit.ly/1jZEetP

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page